Welkom bij Taverne Jules Verne, uw culinaire bestemming voor de authentieke Frans-Belgische keuken. Onze menukaart biedt een voortreffelijke selectie van klassiekers en moderne interpretaties, bereid met de meest verse ingrediënten en een passie voor gastronomie. Of u nu een liefhebber bent van verfijnde Franse gerechten of smacht naar de hartige smaken van de Belgische keuken, bij Taverne Jules Verne vindt u altijd iets om van te genieten.
knolselder - Parmezaan - rucola - kokines van truffel
Compote van kweepeer - rozijnen - waterkers - coulis van veenbessen
Fine sherry - amandelen
Look-room - wilde paddenstoel
Duo uienconfituur - noten - vijgen - rozijnenbrood
Butternut - tomaat - spinazie - charlotte aardappel - gerookte witte kool - kalfsjus
Wintergarnituur - veenbes - amandelkroket
Gekarameliseerd witloof - rode kool - peer - mousse van pompoen - amandelkroket
Witloofsla - choronsaus - wedges
Savooi - schorseneren - boschampignon - sterappel - veenbessen - amandelkroket - grand veneur
Wintergarnituur - duo van wildsaus - amandelkroket
Witte kool - rode kool - peer - veenbessen - wafel - amandelkroket - witloof
Glaasje cava met hapje
*****
Carpaccio van hert
Knolselder – truffelmayo – Parmezaan – rucola – krokines
of
Artisanale wildkroket
Compote van kweepeer- rozijnen – waterkers – coulis van veenbessen
of
Boschampignonssoep
Fine sherry – amandelen
of
Scampi
Look-room-wilde paddestoel
*****
Sorbet
*****
Catch of the day
Butternut – tomaat – charlotte aardappel – spinazie – gerookte witte kool – kalfsjus
of
Wildragout hert en ever
Wintergarnituur – veenbes – amandelkroket
of
Fazant 64° Fine Champagne
Gekarameliseerd witloof – rode kool – peer – mousse van pompoen –
amandelkroket
of
Schotse hoogland cote à l’os (2pers)
Witloofsla – choronsaus – wedges
*****
Dessert van de chef
Inbegrepen : aperitief, water plat en bruisend
Prijs per persoon :62,90 €
Vers appelsiensap, koffie of thee, croissant, koffiekoekjes, 3 broodjes,
kaas, ham, confituur, chocopasta, roerei, crostini brie, préparé, yoghurt
Idem als Ontbijt jules verne + glas cava gerookte zalm, croque mozzarella
Roerei, toast, cornflakes, broodje, confituur, chocopasta, chocomelk of frisdrank
(mozzarella, italiaanse ham, pesto, tomaat)
(kip, curry, orientaalse kruiden)
(préparé, ui, sla, ansjovis)
(carpaccio, sla, pijnboompitjes, parmezaan)
(traag gegaard varkensvlees, BBQ smaak)
(gerookte zalm, aardappelsla, ajuintjes)
(spek, ui, boontjes, champignons)
(parmezaan, pijnboompitten, pesto)
(kip, ananas, scampi, curry)
(geitenkaas, spek, appel)
(gerookte zalm, rode ui, meloen)
(tournedos, boontjes, sesam, licht pikant)
sla mix-saus naar keuze
sla mix-saus naar keuze
sla mix-saus naar keuze
sla mix-saus naar keuze
sla mix-saus naar keuze
sla mix-saus naar keuze
groentenmix - saus naar keuze
mosterdsaus - seizoensgroenten
sla mix
sla mix-saus naar keuze
dipsausjes en aardappel in de schil
stoofpot van aardappel - wortelen - graanmosterdsau
(pijnboompitjes-runds-ruccola)
(kip-scampi-seizoensgroenten)
3 stuks- huisgemaakte tartaarsaus
graanmosterdsausje
sla mix
witte wijnsaus-duchesseaardappel
– dipsausjes – sla mixte
– dipsausjes – sla mixte
vanilleroomijs natuur
vanilleroomijs & chocoladesaus
mokka roomijs
mokka en vanille roomijs, karamelsaus en nootjes
vanilleroomijs en advokaat
vanilleroomijs, banaan en chocoladesaus
vanilleroomijs, aardbeiroomijs en suikerconfetti
mini dame blanche
aarbei & vanilleroomijs, aardbeien
sorbetijs en limoncello
(possa-cointreau-wodka)
(possa-cointreau-wodka)
(non alcholic)
diverse gefrituurde hapjes
Wie nog wat meer wil weten over de ingrediënten van de bereidingen of wie snel een tafeltje wil reserveren, kan best vandaag nog contact opnemen met Taverne Jules Verne in Beveren-Waas.
U zult hier ten volle kunnen genieten van de betere Belgische keuken, zoveel is zeker.