Grand-Café Jules Verne

Menukaart

Ontdek onze uitgebreide menukaart

Geniet van de authentieke Frans-Belgische keuken

Welkom bij Taverne Jules Verne, uw culinaire bestemming voor de authentieke Frans-Belgische keuken. Onze menukaart biedt een voortreffelijke selectie van klassiekers en moderne interpretaties, bereid met de meest verse ingrediënten en een passie voor gastronomie. Of u nu een liefhebber bent van verfijnde Franse gerechten of smacht naar de hartige smaken van de Belgische keuken, bij Taverne Jules Verne vindt u altijd iets om van te genieten.

Suggesties van de chef

Voorgerechten

  • Carpaccio van hert €20,90

    knolselder - Parmezaan - rucola - kokines van truffel

  • Artisanale wildkroket €15.90

    Compote van kweepeer - rozijnen - waterkers - coulis van veenbessen

  • Boschampignonsoep €12.90

    Fine sherry - amandelen

  • Scampi €19.90

    Look-room - wilde paddenstoel

  • Trio van wildpaté €18.90

    Duo uienconfituur - noten - vijgen - rozijnenbrood

Hoofdgerechten

  • Catch of the day €28.90

    Butternut - tomaat - spinazie - charlotte aardappel - gerookte witte kool - kalfsjus

  • Wildragout hert en ever €29.90

    Wintergarnituur - veenbes - amandelkroket

  • Fazant 64° Fine Champagne €28..90

    Gekarameliseerd witloof - rode kool - peer - mousse van pompoen - amandelkroket

  • Schotse hoogland cote à l'os (2 pers) €30.90

    Witloofsla - choronsaus - wedges

  • Hertefilet €30.90

    Savooi - schorseneren - boschampignon - sterappel - veenbessen - amandelkroket - grand veneur

  • Duo van hert- en everzwijfilet €30.90

    Wintergarnituur - duo van wildsaus - amandelkroket

  • Hertenburger (180gr) €22.90

    Witte kool - rode kool - peer - veenbessen - wafel - amandelkroket - witloof

Jules’ wild menu

Glaasje cava met hapje
*****
Carpaccio van hert
Knolselder – truffelmayo – Parmezaan – rucola – krokines
of
Artisanale wildkroket
Compote van kweepeer- rozijnen – waterkers – coulis van veenbessen
of
Boschampignonssoep
Fine sherry – amandelen
of

Scampi
Look-room-wilde paddestoel
*****
Sorbet
*****
Catch of the day
Butternut – tomaat – charlotte aardappel – spinazie – gerookte witte kool – kalfsjus


of
Wildragout hert en ever
Wintergarnituur – veenbes – amandelkroket
of
Fazant 64° Fine Champagne
Gekarameliseerd witloof – rode kool – peer – mousse van pompoen –
amandelkroket

of
Schotse hoogland cote à l’os (2pers)
Witloofsla – choronsaus – wedges
*****
Dessert van de chef
Inbegrepen : aperitief, water plat en bruisend
Prijs per persoon :62,90 €

WIJ AANVAARDEN GEEN KOPERN MUNTEN WIFI CODE:JULESV123

Antwoord op al uw vragen

Wie nog wat meer wil weten over de ingrediënten van de bereidingen of wie snel een tafeltje wil reserveren, kan best vandaag nog contact opnemen met Taverne Jules Verne in Beveren-Waas.

U zult hier ten volle kunnen genieten van de betere Belgische keuken, zoveel is zeker.